Mine lehele Imagine Dragons

Imagine Dragons

Imagine Dragons

T 03 juuni 2025
Tallinn

Uksed: 17:00

Tallinna Lauluväljaku võtab 3. juunil 2025 üle meeletu toores energia, kui lavale astub maailma üks edukamaid pop-rock bände Imagine Dragons, kes külastab oma viimase albumi “Loom” maailmaturneel ka Eestit! Erikülaline Declan McKenna.

Tulevane kontsert Tallinnas on fännidele kohustuslik sündmus, mis pakub võimalust kogeda bändi värskeimat muusikat plaadilt “Loom” koos nende klassikaliste hittidega. Piletid Imagine Dragonsi Tallinna Lauluväljakul 3. juunil 2025 toimuvale kontserdile lähevad Live Nationi kontsertklubi liikmetele eelmüüki 11. septembril kell 10. Avalik müük algab 13. septembril kell 10 Piletilevi veebisaidil ja müügipunktides.

Piletid müügis

Avalik müük

VIP-paketid

Artistid antud üritusel

Teave sündmuse kohta

Vaata alaplaani siit!

Jälgi sündmust ka Facebookis!

Sissepääs alates 4. eluaastast k.a. Soovitatav vanus 6+. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud.  

Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.

Ratastoolipiletitega sissepääs

Sissepääs ratastooliga olemas, soodustusi sissepääsul ei ole. Ratastoolis inimestele on piiratud arv kohti invatribüünil. Sissepääsul kontrollitakse invatõendi olemasolu. Ratastooli saatja pilet 10 €. NB! VIP piletite puhul saatja soodustus ei kehti ning nii ratastooli omanikul kui ka saatjal peab olema vastava VIP ala täishinnaga pilet. Ratastooli- ja saatja pileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee. Ratastooliga Golden Circle alasse ei pääse.